Filmsæsonen 2019-2020

Så er vi klar endnu engang!!

Programmerne er på vej rundt til alle skoler og børnehaver med et spændende program – syntes vi da selv ;·)

Sæsonen sættes i gang lørdag den 5. oktober med to premierefilm; Den lille afskyelige snemand for de yngste og Gooseboy for ældste gruppe. Desværre er der en fejl i tidspunktet på Gooseboy. Gooseboy vises lørdag kl. 10 og kl. 12 – og kun på disse to tidspunkter af hensyn til logistikken med salene.

Ændringer
I år har vi været nødsaget til at indeksregulere priserne lidt på grupperne. Almindeligt medlemsskab koster derfor nu 150 kr. inkl. premierefilm, og udvidet koster kr. 285. Udvidet er naturligvis stadig inkluderet premierebillet til ledsageren.

Teenfilmklubben
Vi har besluttet at fortsætte pilotprojektet Teen-filmklubben endnu et år. Det var en stor fornøjelse at have de unge mennesker i biografen om fredagen – og vi håber, at der i år vil komme endnu flere, så projektet kan blive levedygtigt fremover.
Læs mere under Teen.

Vi glæder os helt vildt til en ny sæson – som igen i år har lidt ændringer ;·)

Generalforsamling 2019

Generalforsamling i Thisted Børnefilmklub

Torsdag d. 19.2.18 kl. 17.00 på Café Baghuset

1. Valg af dirigent og referent.

2. Formandens beretning.

3. Gennemgang af regnskabet samt valg af revisor.

4. Valg af 3 nye medlemmer.

5. Fastsættelse af kontingent.

6. Skal Teen-gruppen fortsætte?

7. Børnekulturnat, skal vi deltage?

8. Filmgensyn 2020, skal vi byde ind på det?

9. Planlægning af et eller to filmbestillingsmøder.

10. Evt.

Sæson 2018/2019

Så er vi klar!!

Programmerne er på vej rundt til alle skoler og børnehaver med et spændende program – syntes vi da selv ;·)

Sæsonen skydes i  gang lørdag den 6. oktober. Fremadrettet vil “mandags”-filmene blive vist om søndagen kl. 11.30. Vi håber, I vil tage godt imod det – og at det vil give flere mulighed for at nå at se filmene.

Ændringer
Der er ændret lidt på priserne – eller det vil sige…
I stedet for at ledsagere skal betale for premierebilletten ved siden af – så er den nu indlagt i medlemsprisen. Så priserne er reelt de samme som altid.
Vores håb er, at det vil spare alle for en masse besvær i forhold til bestilling af billetter til premieren. Dette betyder også, at skal der ekstra gæster med til premierefilmen, skal disse købes i biografen ved ankomst. Der er dermed heller ikke længere mulighed for at bestille “tid” til premierefilmen – så det er først til mølle. Men husk at filmen vil blive vist mange gange i løbet af dagen – se nærmere om det i programmet.

Årets store nyhed!
Årets helt store nyhed er vores nye TEEN-filmklub for 6.-8.kl.
Vi vil gerne give de lidt større børn mulighed for fortsat at komme i filmklubben – men vi er klar over, at det måske ikke er så fedt at være medlem af en børnefilmklub, når man går i 6. klasse og opefter. Læs mere om dette i TEEN-fanen.

Samtidig kan det være lidt nemmere at målrette filmene i Ældstegruppen, når aldersgrænsen er markeret.

Vi glæder os helt vildt til en ny sæson – med en del nye ændringer ;·)

Generalforsamling 2018

Generalforsamling i Thisted Børnefilmklub

Torsdag d. 8.2.18 kl. 17.00

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent og referent
  2. Formandens beretning
  3. Gennemgang af regnskabet samt valg af revisor
  4. Valg af medlem/medlemmer
  5. Forslag om ændring af grupperingen i børnefilmklubben
  6. Evt.

Generalforsamlingen afholdes på Café Baghuset.

Sæson 2017-2018

Så er vi ved at være klar til den nye sæson – og vi glæder os! I skrivende stund er programmerne på vej rundt til de forskellige skoler og børnehaver.

Som noget nyt i år har vi ændret lidt i gruppesammensætningen i forsøget på at ramme målgrupperne bedre.
Der er dog stadig “elastik” i forhold til de ældste, så hvis de ikke har lyst til at se en (eller flere) af filmene i ældste gruppe, må de se dem i yngste i stedet for.

Vi er også blevet “moderne” – så nu skal man bestille – og betale – medlemsskaberne online. Man skal dog stadig huske et print (eller skærmprint) af kvitteringen. Det er en betingelse for at få udleveret et medlemskort. Vores kulørte medlemskort er nok en anelse gammeldags, men vi synes, det er så rart at få hilst på alle og at give et mere personligt medlemskort ;·)

Husk at årets premierefilm ligeledes skal bestilles online.

Vi må erkende, at vi er udfordret af de forskellige streamingtjenester – og kan derfor heller ikke undgå at vælge nogle af de film, som flere måske allerede har set.

Men vi håber, at årets program er så spændende, at rigtig mange børn har lyst til at komme i filmklubben – med udgangspunktet i at det er hyggeligt at gå i biografen med deres venner – og at film skal ses i fællesskab.

Med håbet om at se rigtig mange glade børn (og deres rare forældre) – RIGTIG GOD FILMSÆSON.

NYHEDSARKIV